Santrine Kyai Bad, Kudu Hebat

By. Helmi, SS.

Santrine yai bad
kudu hebat…

Jama’ah ojo sampe telat
Wiridan, ojo ndang mencelat
Sinau, kudu kuat
Kudu apik nang masyarakat

Santrine yai bad
Kudu hebat

Kirimane telat
Ojo ocol opo maneh minggat
Gaweo tirakat
Lungguho madep kiblat
Ojo duwe’e kancane diembat
Mben ra dipecut malaikat

Santrine yai bad
kudu hebat

Nang aturan taat
Nang yai khidmat
Nang wong tuo lan ustad
Manut lan taat

nek muleh…
Iso gowo ilmu manfaat

Santrine yai bad…
Iling2…
Manfaat kalawan ta’at
Barokah kalawan khidmat
Tirakat dadekno keramat

Tobat…
Tobat…
Tobat…
Mumpung gurung kiamat!

Nb: Yai bad (KH.M.BADRUDDIN ANWAR, Pengasuh Pondok Pesantren Annur2 Al-Murtadlo Bululawang Malang)

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

%d blogger menyukai ini: